Trenger du psykolog? En rask guide

trenger jeg psykolog?

Hva kan du gjøre på egen hånd?

Det finnes mange ting du kan gjøre for å håndtere psykiske vansker på egen hånd. Å snakke med venner og familie om hvordan du har det kan være en stor støtte. Du kan også prøve å ta vare på deg selv fysisk og psykisk, ved å spise sunt, trene regelmessig og få nok søvn.

Du kan også lese deg opp på ulike artikler vi har skrevet med ulike måter du selv kan håndtere psykiske vansker på:

Når bør du oppsøke en psykolog?

Hvis du har prøvd å håndtere vanskene dine på egen hånd, men du ikke har lykkes, kan det være på tide å oppsøke en psykolog. En psykolog kan hjelpe deg å forstå hva som skjer med deg, og å utvikle strategier for å håndtere vanskene.

Trykk her om du vil lese mer om vår tjenester.

Skammen som hinder

Noen mennesker synes det er skamfullt å oppsøke hjelp for psykiske problemer. De er redde for at vanskene deres ikke er alvorlige nok, eller at de vil bli dømt.

Det er viktig å huske at det er ingen skam i å trenge hjelp. Psykiske problemer er like vanlige som fysiske problemer, og det er ingen grunn til å skamme seg over å ha det vanskelig.

Tidlig hjelp

Det er aldri for tidlig eller for sent å oppsøke en psykolog. Forskning viser at det ofte er bedre jo tidligere man får hjelp.

Hvis du sliter med psykiske problemer, er det viktig å ta tak i det så snart som mulig. En psykolog kan hjelpe deg å få det bedre, og å leve et fullverdig liv.

Trenger du psykolog i Oslo?

Psykolog Oslo

Om Lian & Fjell

Lian & Fjell er en privat klinikk i Oslo sentrum, som spesialiserer seg på behandling av angst, depresjon, relasjonelle vansker, og annen vanlig problematikk. Våre psykologer er genuint interessert i å hjelpe deg, og arbeider aktivt med å komme i bunns i årsakene til dine vansker.

Hils på våre psykologer i Oslo:

«Jeg har gått hos Kristian i litt mer enn et halvt år, og det har hjulpet utrolig mye. Han er veldig god på å sette ting i perspektiv, forklare på en menneskelig og samtidig teknisk måte, han fremstår som veldig troverdig og ekte. (…)»

-Tidligere klient (klikk her)

Christina har en god kompetanse innenfor behandling av  angstlidelser, depressive lidelser, kompliserte sorgreaksjoner, relasjonelle vansker, tilknytning, utbrenthet og selvfølelsesproblematikk.

 

Gaute Lier Guldahl

Gaute er en erfaren psykolog med kompetanse innenfor behandling av  angstlidelser, depressive lidelser, komplekse og fastlåste følelser og selvfølelsesproblematikk.

 

«Fredrik er varm og empatisk og en veldig dyktig terapeut. Han gir behandling med overraskende god effekt på kort tid. Jeg opplevde stor bedring og mestret ting jeg ikke trodde skulle være mulig i løpet av få timer. (…)»

-Tidligere klient (klikk her)

Marius har god erfaring innen behandling av angst- og depresjonsproblematikk, utbrenthet, lav selvfølelse, somatisering, samt isolering hos unge og relasjonsvansker.

Lurer du på om du trenger hjelp?
Du trenger ikke å gå alene med vanskene dine

Copyright © 2023 Lian & Fjell AS

Åpningstider:
Man – Fre 08.00 – 21.00

Telefon:  21456030
E-post: post@lianfjell.no

Adresse: Møllergata 5, 0179 Oslo