Ledig stilling på kveld/ettermiddag

Psykolog Oslo

Ønsker du å ta del i et kreativt og voksende psykologmiljø i rolige omgivelser ved Bogstadveien i Oslo? Vi har ett ledig kontor én kveld i uken for en psykolog/psykologspesialist med mulighet for å utvide senere.

Lian & Fjell Psykologtjenester er en privat psykologklinikk sentralt i Oslo. Alle våre psykologer er selvstendig næringsdrivende, og velger fritt arbeidsform og arbeidsområde. 

Klinikken tilbyr psykologisk behandling for de aller fleste psykiske lidelser, og har særlig kompetanse innenfor angst, depresjon, selvfølelse, relasjonelle utfordringer, arbeidsrelaterte plager og komplekse følelsesmessige vansker. Ved siden av klinisk behandling, tilbyr psykologene ved Lian & Fjell foredrag, kurs og veiledning til både private og offentlige aktører. 

Vi er på jakt etter en varm og selvstendig psykolog/psykologspesialist, som ser verdien av å utvikle seg selv i terapeutrollen. Vi jobber følelsesorientert og korttidsdynamisk (affektfobi/ISTDP), men har også god kompetanse innen kognitiv behandling. Det er ønskelig at du har kjennskap til denne måten å jobbe på, men det er ikke et krav.

Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser, og gir god veiledning med det å jobbe som selvstendig næringsdrivende. 

Om du ønsker å sende en søknad eller er har spørsmål knyttet til stillingen, send oss en mail på post@lianfjell.no.

Søknadsfrist 30.11.2019

Vi vurderer alle søknader fortløpende