Våre priser

Dagtid (0800-1600)

Psykolog 45 minutter1260,-

Psykolog 60 minutter1680,-

Psykolog 75 minutter 2060,-

Psykolog 90 minutter 2480,-

 
Ettermiddag/kveld (1600-2100)

Psykolog 45 minutter 1420,-

Psykolog 60 minutter1880,-

Psykolog 75 minutter 2360,-

Psykolog 90 minutter 2730,-

 
Bedrift/forsikring

Psykolog 45 minutter 1490,-

Psykolog 75 minutter 2490,-

Psykolog 90 minutter 2980,-

Avbestillingsvilkår

Avtalte timer må utsettes eller avbestilles innen klokken 12 to virkedager før avtalt tid – uansett årsak. Dette er standard hos privatpraktiserende psykologer – og sørger for at vi har mulighet til å sette opp en ny time med en annen klient. Klikk her for å lese mer om avbestillingspraksis.

Terapi i trygge og rolige omgivelser

Om behandlingen

Psykolog i Oslo

Hos Lian & Fjell kan du starte opp behandlingen nesten umiddelbart. Vi sikrer kort ventetid, og du trenger heller ikke henvisning for å få time hos oss. I tillegg får du kontroll på hyppighet, hvilken behandler du ønsker og hva slags type behandling du vil ha. 

Betaling foregår som regel mot slutten av timen via kort, eller via faktura for de som ønsker det. 

Vi har ikke driftstilskudd eller refusjonsordning. Enkelte arbeidsgivere og helseforsikringer tilbyr samtale hos privat psykolog, undersøk gjerne om dette gjelder deg. For å lese mer om hva slags tjenester vi tilbyr, og hva samtaleterapi innebærer, klikk her. Pris for privat psykolog er noe annerledes når gjelder parterapi, foredrag og hjemmebesøk – ta gjerne kontakt.

Ofte stilte spørsmål

Kan man bytte psykolog om man føler for det?

Selvsagt. Forskning viser hvor viktig ens relasjon til sin behandler er, og dette ønsker vi å ta på alvor. Samtidig er dette et tema man gjerne kan ta opp med sin psykolog, og som kan være en viktig del av behandlingen i seg selv. I all psykologisk behandling er det en viss prosent som avslutter terapien av andre årsaker enn at man er ferdig behandlet, og vår erfaring er at dette ofte kan forebygges gjennom en åpen og god dialog i terapirommet.

Hvilke tilbud eksisterer der ute?

Pris for privat psykolog varierer fra klinikk til klinikk. Det eksisterer en rekke offentlige tilbud der ute, men ventetiden kan være noe lengre. Man kan f.eks. få henvisning til DPS eller avtalespesialister hos fastlegen sin, eller andre med henvisningsrett. Det eksisterer også kommunale lavterskel tjenester - som man kan finne ved å søke opp sin kommune på internett. Dersom man ønsker god behandling raskt kan det private være et godt alternativ.

Må man ha henvisning?

Hos Lian & Fjell trenger man ikke henvisning. Det er bare å kontakte oss - og deretter bli enige over telefon, SMS eller email om første time. Etter å ha blitt kjent og trygge på hverandre setter man som regel opp ønsket antall timer 4-8 uker frem i tid for å sikre kontinuitet og god oppfølging.

Hvor mange timer trenger man?

Det er svært individuelt. Enkelte kan få det de trenger på noen få timer, de fleste trenger 10-20 timer, mens andre trenger fler. Psykologene ved Lian & Fjell arbeider etter korttids-modeller og etterstreber å tilby effektiv behandling på kortest mulig tid. Ta gjerne opp spørsmålet med din behandler for et mer skreddersydd svar, basert på en klinisk vurdering gjort etter å ha blitt litt kjent.

Kontakt oss her