Bestill time

Kontakt oss

Bestill en time hos en av våre psykologer eller kontakt oss for andre henvendelser

Hos Lian & Fjell er det lav terskel for å stille spørsmål; via telefon, SMS, kontaktskjema eller email. Alle forespørsler behandles konfidensielt.

Alle forespørsler vil få svar innen kort tid. 

Avtalte timer må utsettes eller avbestilles innen klokken 12 to virkedager før avtalt tid – uansett årsak. Dette er standard hos privatpraktiserende – og sørger for at vi har mulighet til å sette opp en ny time med en annen klient. Klikk her for å lese mer om avbestillingspraksis.

Hvilken psykolog burde jeg velge?

Noen har en preferanse på hvem de møter - andre er litt usikre. Det viktigste er at man får en behandler som man føler seg trygg sammen med, hvor det er felles enighet om metode og mål med behandlingen. Dersom du er usikker på hvem du skal velge er det bare å ta kontakt og spørre - evt å sette "uspesifisert" i skjemaet over i mellomtiden. Vi har gjerne noen tanker om hvem av oss som kan passe best til hvilken problemstilling.

Hvor mange timer trenger jeg?

Det er forskjellig fra person til person. Enkelte trenger kun èn time, flere har behov for rundt 5-15 timer, og noen har behov for mer. Det avhenger ofte av problemstilling, hvor høyt funksjonsnivå og symptomtrykk en har ved oppstart, og hvor lenge vanskene har pågått. Våre psykologer arbeider ut ifra metoder som har fokus på å hjelpe klientene så raskt som mulig - hvilket står til kontrast til f.eks. mer tradisjonelle metoder som tar åresvis.

Dekker arbeidsplassen eller forsikringen din timer hos psykolog?

Flere bedrifter og forsikringsselskaper tilbyr helseforsikringer som dekker et visst antall konsultasjoner hos psykolog. Flere bedrifter ser viktigheten av å forebygge sykemeldinger og holde sine ansatte friske på jobb, og samarbeider gledelig med oss for å få til dette. Det kan være smart å høre med din arbeidsplass eller ditt forsikringsselskap om din forsikring dekker dette. Eksempler på forsikringsselskap som tilbyr en slik helseforsikring er: