Privat psykolog for studenter i Oslo

Student psykolog Oslo

Å være en student i Oslo kan være utfordrende. Våre psykologer brenner særlig for å hjelpe studenter som ønsker å få det bedre, og tilbyr derfor 10% rabatt på de tre første timene til nye klienter. I samarbeid med våre behandlere kan du komme i bunns i vanskene dine, og oppleve økt mestring med studiene og relasjonene dine.

Behandling i Oslo sentrum for studenter

Balansen mellom akademisk press og personlige relasjoner kan ofte være vanskelig for studenter. Våre psykologer i Oslo er godt trente i å bistå studenter med å navigere gjennom slike utfordringer, deriblant symptomer på angst og depresjon. Våre psykologer observerer ofte at mange klienter tror det er noe galt med dem, at de anser seg selv som dumme eller late. Imidlertid viser det seg jevnlig at dette egentlig handler om at det er umulig å fokusere på for eksempel hoderegning eller repetisjon når man er overveldet av angst eller negative tanker om seg selv. Det er også en utfordring å motivere seg til å komme på lesesalen klokka 08.00 når man er utmattet av depresjon og dårlig søvn.

Studenter står overfor et betydelig press på mange områder, noe som også gjenspeiles i forskning innen psykisk helse. FHI har nylig rapportert at blant studenter, tilfredsstiller 25% av mennene og 40% av kvinnene kriteriene for en diagnose, der angst og depresjon er spesielt fremtredende. Dette er utfordringer våre psykologer arbeider mye med.

Hva koster time hos privat psykolog?

 

Behandling tilpasset studenter i Oslo

Hos Lian & Fjell er vi primært fokusert på å danne et sterkt og effektivt samarbeid med deg, med det overordnede målet om å adressere og behandle de underliggende årsakene som bidrar til dine utfordringer. Alle våre behandlere har omfattende erfaring, spesielt innen individualterapi, og besitter avansert kunnskap og kompetanse gjennom videreutdanning i et spekter av metoder, som inkluderer CBT, MCT, ISTDP og EFT. Dersom du føler deg usikker på hvilken tilnærming eller metode som best møter dine behov, er det helt naturlig. Dette er noe vi sammen kan utforske og klargjøre i løpet av behandlingen.

I tillegg til dette, benytter våre behandlere seg av kartleggingsverktøy i hver eneste økt, som en integrert del av tilnærmingen. Dette er ikke bare for å forsikre oss om at samtalene utvikler seg i en positiv retning, men også for å innhente din tilbakemelding om hvordan du opplever interaksjonen og støtten fra din behandler. Med din tillatelse, kan vi også, ved noen anledninger, filme timene for å muliggjøre ekstern veiledning. Dette gjør vi i et kontinuerlig bestreben etter å optimere kvaliteten på den støtten og behandlingen vi tilbyr.

Priser for studenter hos privat psykolog i Oslo

Ønsker du å vite mer om kostnadene ved å konsultere en psykolog i Oslo som student? Vi streber etter å gjøre psykologtjenestene tilgjengelige ved å tilby rabbaterte priser på 10% for studenter i de første øktene.

Les mer om våre psykologer under.

Klikk her for å bestille time.

Psykolog Oslo

Om Lian & Fjell

Lian & Fjell er en privat klinikk i Oslo sentrum, som spesialiserer seg på behandling av angst, depresjon, relasjonelle vansker, og annen vanlig problematikk. Våre psykologer er genuint interessert i å hjelpe deg, og arbeider aktivt med å komme i bunns i årsakene til dine vansker.

Hils på våre psykologer i Oslo:

«Jeg har gått hos Kristian i litt mer enn et halvt år, og det har hjulpet utrolig mye. Han er veldig god på å sette ting i perspektiv, forklare på en menneskelig og samtidig teknisk måte, han fremstår som veldig troverdig og ekte. (…)»

-Tidligere klient (klikk her)

Christina har en god kompetanse innenfor behandling av  angstlidelser, depressive lidelser, kompliserte sorgreaksjoner, relasjonelle vansker, tilknytning, utbrenthet og selvfølelsesproblematikk.

 

Gaute Lier Guldahl

Gaute er en erfaren psykolog med kompetanse innenfor behandling av  angstlidelser, depressive lidelser, komplekse og fastlåste følelser og selvfølelsesproblematikk.

 

«Fredrik er varm og empatisk og en veldig dyktig terapeut. Han gir behandling med overraskende god effekt på kort tid. Jeg opplevde stor bedring og mestret ting jeg ikke trodde skulle være mulig i løpet av få timer. (…)»

-Tidligere klient (klikk her)

Marius har god erfaring innen behandling av angst- og depresjonsproblematikk, utbrenthet, lav selvfølelse, somatisering, samt isolering hos unge og relasjonsvansker.

Lurer du på om du trenger hjelp?
Du trenger ikke å gå alene med vanskene dine

Copyright © 2023 Lian & Fjell AS

Åpningstider:
Man – Fre 08.00 – 21.00

Telefon:  21456030
E-post: post@lianfjell.no

Adresse: Møllergata 5, 0179 Oslo