Har du PTSD?

illustrasjonsbilde-ptsd

Har du opplevd en traumatisk hendelse, for eksempel krig, vold, seksuelle overgrep, ulykker, eller naturkatastrofer? Slike opplevelser kan lede til utvikling av PTSD. Posttraumatisk stresslidelse (PTSD) er en vanlig lidelse som kan ramme alle, voksne, så vel som hos barn og unge, uavhengig av kjønn, eller bakgrunn.

Vi kan hjelpe deg å få livet ditt tilbake.

PTSD er en psykisk lidelse som kan utvikles etter en traumatisk hendelse. De vanligste symptomene på PTSD er:

  • Gjenoppliving av traumet: Dette kan skje gjennom flashbacks, mareritt, eller plutselige minner om traumet.
  • Unngåelse av situasjoner som minner om hendelsen: Personer med PTSD kan unngå å snakke om traumet, steder eller personer som minner dem om traumet, eller aktiviteter som minner dem om traumet.
  • Økt følsomhet for stress: Personer med PTSD kan oppleve økt hjertefrekvens, svette, eller skjelvinger når de blir utsatt for stress. De kan også ha problemer med å sove, konsentrere seg, eller kontrollere sinne.

PTSD kan være en svært invalidiserende lidelse, hvor symptomene kan påvirke alle aspekter av livet, inkludert jobb, relasjoner, søvn, selvtillit og generell livskvalitet. Hvis du tror at du kan ha PTSD, er det viktig å oppsøke hjelp hos en kvalifisert fagperson.

Vår klinikk er spesialisert på behandling av PTSD. Vi har en unik tilnærming til behandling som er fokusert på å kurere PTSD (fjerne symptomene helt), ikke bare redusere symptomer. Det finnes mange ulike behandlingsformer for PTSD, for eksempel traumefokusert kognitiv atferdsterapi (TF-CBT), eye movement desensitization and reprocessing (EMDR) samt Intensiv dynamisk korttidsterapi (ISTDP). for å hjelpe pasientene våre å bearbeide de traumatiske opplevelsene sine og fjerne kilden til traumet. 

Våre psykologer er erfarne og dyktige i behandling av PTSD. De er opptatt av å gi pasientene best mulig behandling til en hver tid, og de vil jobbe tett med deg for å utvikle en skreddersydd behandlingsplan som passer til dine spesifikke behov.

Det er viktig å påpeke at selv om du har opplevd en traumatisk hendelse, er sannsynligheten fremdeles lav for at du vil utvikle PTSD. Samtidig trenger man ikke å fylle alle kriterier for PTSD for å oppleve psykiske vansker. Hvis du er opplever en form for psykisk ubehag som du ikke selv klarer å bli kvitt, eller tror at du kan ha PTSD, kontakt oss i dag for en konsultasjon. Vi vil hjelpe deg å få livet ditt tilbake.

Her er noen av fordelene med å velge vår klinikk for behandling av PTSD:

  • Vi har en unik tilnærming til behandling som er fokusert på å kurere PTSD, ikke bare redusere symptomer.
  • Vi bruker en kombinasjon av CBT og ISTDP som er to av de mest effektive behandlingsmetodene for PTSD.
  • Våre psykologer er erfarne og dyktige i behandling av PTSD.

Les mer om vår behandling av PTSD

Ta kontakt

Vi forstår at det kan være vanskelig å ta det første steget mot å be om hjelp. Du kan være redd for å bli dømt eller ikke forstått. Men vi vil at du skal vite at vi er her for å hjelpe. Vi har møtt mange mennesker som har opplevd traumatiske hendelser, og vi vet at det er mulig å komme seg videre.

Vi er her for å lytte til deg og forstå hva du har opplevd. Vi vil hjelpe deg å bearbeide de traumatiske opplevelsene dine på en trygg og effektiv måte. Vi vil også hjelpe deg å utvikle mestringsstrategier for å takle stress og andre psykiske plager.

Vi vet at du har styrken til å komme deg over dette. La oss hjelpe deg å finne håpet og styrken til å leve et fullverdig liv.

Kontakt oss i dag for en konsultasjon. Vi vil hjelpe deg å komme i gang med din reise mot bedring.

Vi er her for deg.

Psykolog Oslo

Om Lian & Fjell

Lian & Fjell er en privat klinikk i Oslo sentrum, som spesialiserer seg på behandling av angst, depresjon, relasjonelle vansker, og annen vanlig problematikk. Våre psykologer er genuint interessert i å hjelpe deg, og arbeider aktivt med å komme i bunns i årsakene til dine vansker.

Hils på våre psykologer i Oslo:

«Jeg har gått hos Kristian i litt mer enn et halvt år, og det har hjulpet utrolig mye. Han er veldig god på å sette ting i perspektiv, forklare på en menneskelig og samtidig teknisk måte, han fremstår som veldig troverdig og ekte. (…)»

-Tidligere klient (klikk her)

Christina har en god kompetanse innenfor behandling av  angstlidelser, depressive lidelser, kompliserte sorgreaksjoner, relasjonelle vansker, tilknytning, utbrenthet og selvfølelsesproblematikk.

 

Gaute Lier Guldahl

Gaute er en erfaren psykolog med kompetanse innenfor behandling av  angstlidelser, depressive lidelser, komplekse og fastlåste følelser og selvfølelsesproblematikk.

 

«Fredrik er varm og empatisk og en veldig dyktig terapeut. Han gir behandling med overraskende god effekt på kort tid. Jeg opplevde stor bedring og mestret ting jeg ikke trodde skulle være mulig i løpet av få timer. (…)»

-Tidligere klient (klikk her)

Marius har god erfaring innen behandling av angst- og depresjonsproblematikk, utbrenthet, lav selvfølelse, somatisering, samt isolering hos unge og relasjonsvansker.

Lurer du på om du trenger hjelp?
Du trenger ikke å gå alene med vanskene dine

Copyright © 2023 Lian & Fjell AS

Åpningstider:
Man – Fre 08.00 – 21.00

Telefon:  21456030
E-post: post@lianfjell.no

Adresse: Møllergata 5, 0179 Oslo