Personlig tilpasset behandling: Hvordan vi fokuserer på individets behov

Psykologisk veiledning

Personlig tilpasset hjelp er ofte nøkkelen i vellykket behandling. Les om hvordan vi arbeider for å fremme positive resultater for våre klienter.

  1. Første skritt: Individuell vurdering og behandlingsplan. Vi er alle unike, og det samme gjelder for våre utfordringer og mål. Derfor starter vi behandlingsprosessen med en grundig kartlegging av dine behov og utfordringer gjennom samtaler og eventuelle tester. Dette gir oss innsikt i hva som er viktig for deg og hvilke mål du ønsker å nå i behandlingen.

    Basert på denne informasjonen lager vi en skreddersydd behandlingsplan som inneholder den mest effektive kombinasjonen av metoder for akkurat deg. Dette kan inkludere ISTDP-metodikk, kognitiv adferdsterapi, eller andre tilnærminger som har vist seg å være effektive for dine spesifikke utfordringer.

  2. Nøkkelen til suksess: Sterke terapeut-klient-relasjoner. Vi tror at en god terapeut-klient-relasjon er kjernen i en vellykket behandling. Våre psykologer jobber hardt for å bygge en solid relasjon med hver enkelt klient, slik at du kan føle deg trygg og støttet i terapirommet. Vi legger vekt på åpenhet, empati og respekt for dine følelser og tanker, noe som bidrar til å skape en trygg ramme rundt terapiprosessen.

  3. Tilpasning underveis: Behandlingen endrer seg med deg. Livet er i konstant endring, og det samme gjelder dine behov. Derfor vurderer vi jevnlig hvordan det går og justerer behandlingsplanen etter hvert som du utvikler deg. Dette kan innebære å endre fokus, legge til eller fjerne behandlingsmetoder, eller justere målsettingene for terapien. På den måten kan vi alltid tilby den beste støtten for å hjelpe deg med å nå dine mål.

  4. Vitenskapen bak det hele: Forskningsbaserte behandlingsmetoder. Vi elsker å lære og holde oss oppdatert på den nyeste forskningen innen psykologi. Ved å bruke forskningsbaserte behandlingsmetoder som ISTDP-metodikk og kognitiv adferdsterapi, kan vi hjelpe deg med å oppnå varige, positive endringer i livet ditt. Vi fokuserer også på å utveksle erfaringer og kunnskap internt i teamet, slik at vi sammen kan utvikle og forbedre behandlingsmetodene våre.

Psykologene ved Lian & Fjell Psykologtjenester er lidenskapelig opptatt av å tilby personlig tilpasset behandling som passer til hver enkelt klients unike behov og situasjon, og arbeider hardt for å hjelpe de som kommer til oss med å overvinne sine utfordringer og nå sine mål. Vårt engasjerte team av psykologer er klare til å støtte deg gjennom hele prosessen, fra vurdering og behandlingsplanlegging til oppfølging og evaluering.

Vi forstår at det å søke hjelp kan være en stor avgjørelse, og vi ønsker å gjøre det så enkelt og komfortabelt som mulig for deg. Hvis du har spørsmål, ønsker mer informasjon om psykologene våre, behandlingen vi gir eller vil bestille en time, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. Vi er her for å hjelpe deg.

Psykolog Oslo

Om Lian & Fjell

Lian & Fjell er en privat klinikk i Oslo sentrum, som spesialiserer seg på behandling av angst, depresjon, relasjonelle vansker, og annen vanlig problematikk. Våre psykologer er genuint interessert i å hjelpe deg, og arbeider aktivt med å komme i bunns i årsakene til dine vansker.

Hils på våre psykologer i Oslo:

«Jeg har gått hos Kristian i litt mer enn et halvt år, og det har hjulpet utrolig mye. Han er veldig god på å sette ting i perspektiv, forklare på en menneskelig og samtidig teknisk måte, han fremstår som veldig troverdig og ekte. (…)»

-Tidligere klient (klikk her)

Christina har en god kompetanse innenfor behandling av  angstlidelser, depressive lidelser, kompliserte sorgreaksjoner, relasjonelle vansker, tilknytning, utbrenthet og selvfølelsesproblematikk.

 

Gaute Lier Guldahl

Gaute er en erfaren psykolog med kompetanse innenfor behandling av  angstlidelser, depressive lidelser, komplekse og fastlåste følelser og selvfølelsesproblematikk.

 

«Fredrik er varm og empatisk og en veldig dyktig terapeut. Han gir behandling med overraskende god effekt på kort tid. Jeg opplevde stor bedring og mestret ting jeg ikke trodde skulle være mulig i løpet av få timer. (…)»

-Tidligere klient (klikk her)

Marius har god erfaring innen behandling av angst- og depresjonsproblematikk, utbrenthet, lav selvfølelse, somatisering, samt isolering hos unge og relasjonsvansker.

Lurer du på om du trenger hjelp?
Du trenger ikke å gå alene med vanskene dine

Copyright © 2023 Lian & Fjell AS

Åpningstider:
Man – Fre 08.00 – 21.00

Telefon:  21456030
E-post: post@lianfjell.no

Adresse: Møllergata 5, 0179 Oslo