Bli kvitt flyskrekk

Flyskrekk kurs oslo

 

Flyskrekk er en vanlig angstlidelse som kan gjøre det vanskelig å reise. Vi tilbyr behandling som kan hjelpe deg å overvinne flyskrekken din.

Flyfobi er en angstlidelse som rammer mange mennesker. Det er en naturlig frykt å føle seg redd for å fly, men hvis frykten din er så sterk at den hindrer deg i å reise, kan det være et tegn på fobi mot å fly.

Det finnes mange typer angst, og flyskrekk er bare en av dem. Andre vanlige typer angstlidelser inkluderer panikklidelse, sosial angst og generalisert angstlidelse.

Flyskrekk kan utløses av mange forskjellige ting, for eksempel:

  • Tanken på å være i et fly
  • Å fly over høyder
  • Turbulens
  • Å være klaustrofobisk i et fly
  • Å være redd for å miste kontrollen

Hvis du lider av flyskrekk, kan det påvirke livet ditt på mange måter. Du kan være redd for å reise, og du kan unngå å gå på ferie eller besøke familie og venner. Dette kan føre til isolasjon og ensomhet.

Det finnes behandling som kan hjelpe deg å overvinne flyskrekken din. Den mest effektive behandlingen er kognitiv terapi (CBT). CBT er en type terapi som hjelper deg å endre negative tanker og atferdsmønstre.

I CBT for flyskrekk lærer du å:

  • Identifisere og utfordre dine negative tanker om fly
  • Lære å håndtere angst og panikk
  • Utvikle mestringsstrategier for å takle flyskrekk

CBT for flyskrekk er en effektiv behandling som kan hjelpe deg å overvinne frykten din og reise igjen.

På Lian & Fjell psykologklinikk tilbyr vi behandling for flyskrekk. Våre psykologer er spesialister på angstlidelser, og de har lang erfaring med å hjelpe mennesker med å overvinne flyskrekk.

Vår behandling er personlig tilpasset dine individuelle behov. Vi vil jobbe med deg for å identifisere og utfordre dine negative tanker om fly, og vi vil hjelpe deg å utvikle mestringsstrategier for å takle flyskrekken din.

Vi tilbyr også gratis konsultasjoner, slik at du kan lære mer om vår behandling og se om den er riktig for deg.

Ta kontakt med oss i dag for en konsultasjon og begynn å overvinne flyskrekken din.

Psykolog Oslo

Om Lian & Fjell

Lian & Fjell er en privat klinikk i Oslo sentrum, som spesialiserer seg på behandling av angst, depresjon, relasjonelle vansker, og annen vanlig problematikk. Våre psykologer er genuint interessert i å hjelpe deg, og arbeider aktivt med å komme i bunns i årsakene til dine vansker.

Hils på våre psykologer i Oslo:

«Jeg har gått hos Kristian i litt mer enn et halvt år, og det har hjulpet utrolig mye. Han er veldig god på å sette ting i perspektiv, forklare på en menneskelig og samtidig teknisk måte, han fremstår som veldig troverdig og ekte. (…)»

-Tidligere klient (klikk her)

Christina har en god kompetanse innenfor behandling av  angstlidelser, depressive lidelser, kompliserte sorgreaksjoner, relasjonelle vansker, tilknytning, utbrenthet og selvfølelsesproblematikk.

 

Gaute Lier Guldahl

Gaute er en erfaren psykolog med kompetanse innenfor behandling av  angstlidelser, depressive lidelser, komplekse og fastlåste følelser og selvfølelsesproblematikk.

 

«Fredrik er varm og empatisk og en veldig dyktig terapeut. Han gir behandling med overraskende god effekt på kort tid. Jeg opplevde stor bedring og mestret ting jeg ikke trodde skulle være mulig i løpet av få timer. (…)»

-Tidligere klient (klikk her)

Marius har god erfaring innen behandling av angst- og depresjonsproblematikk, utbrenthet, lav selvfølelse, somatisering, samt isolering hos unge og relasjonsvansker.

Lurer du på om du trenger hjelp?
Du trenger ikke å gå alene med vanskene dine

Copyright © 2023 Lian & Fjell AS

Åpningstider:
Man – Fre 08.00 – 21.00

Telefon:  21456030
E-post: post@lianfjell.no

Adresse: Møllergata 5, 0179 Oslo