fbpx

Smittevernstiltak ved Lian & Fjell Psykologtjenester under Covid-19

Det skal være trygt å komme til våre psykologer ved Lian & Fjell. Som en del av dette tar vi smittevernet på alvor, og følger «Helsedirektoratets retningslinjer om forsvarlig drift i helsevirksomheter med én-til-én kontakt (covid-19)».

Viktig informasjon om smittevern til deg som pasient:

Dersom du har symptomer på forkjølelse, influensa eller luftveisinfeksjon, er hjemmeisolert eller i hjemmekarantene, gjennomføres konsultasjonen via video. Gi beskjed til din behandler i så god tid som det lar seg gjøre.

Vask eller desinfiser hendene før du kommer inn i lokalet og etter konsultasjonen. Om du må hoste eller nyse så gjøres dette inn i albuen.

For å unngå ansamlinger i lokalet, ønsker vi at du kommer alene til konsultasjonen. Har du allikevel behov for ledsager må ledsager vente utenfor bygget, der dette er mulig. På vei til og fra våre lokaler oppfordres du til å holde 2m avstand til andre.

Kom til avtalt tidspunkt slik at vi unngår lengre bruk av venterom. Dersom det er andre på venterommet når du oppholder deg der holdes 2 meter avstand.


Våre tiltak:

Dørhåndtak, toaletter, vaskeservanter, gelendre, armlener og andre gjenstander eller kontaktflater som berøres ofte, rengjøres hyppig.

Vi unngår håndhilsning og annen unødvendig fysisk kontakt. Vi holder 2m avstand fra hverandre før, under og etter konsultasjonen.

Vi sender faktura, for å unngå unødvendig berøring på kortterminal.

Våre psykologer har konsultasjoner på ulike tidspunkt, slik at vi reduserer unødvendig kontakt i lokalet. Det er også innlagt en lengre pause mellom konsultasjonene for det samme formålet.